OVER TAIL

‘Een goede architectuur draagt bij tot een harmonieus innerlijk leven’

 

TAIL staat voor True Architecture Interior Life. Wij zorgen steeds voor het samen denken van architectuur en interieur. We ontwerpen projecten in de private en commerciële sector waarbij het ‘zich goed voelen in je vel/gebouw’ centraal staat.

 

TAIL mav bvba werd opgericht in 2003 en wordt geleid door architect-zaakvoerder Curd Loosveldt, samen met een team van architecten en interieurarchitecten. Bijkomend werken we samen met externe partners voor stabiliteit, energieprestatieregelgeving, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving & milieuvergunning.

 

Wij zijn gevestigd in Lendelede, centraal tussen de steden Kortrijk, Roeselare & Waregem. Dit is de ideale uitvalbasis voor onze projecten in West- & Oost-Vlaanderen. Onze klanten ontvangen wij graag voor besprekingen op ons kantoor in een groene oase van rust waar wij de nodige stalen en 3D-projecties kunnen presenteren. Alle projecten worden digitaal gecommuniceerd en hiervoor gebruiken we een beveiligde Cloud omgeving voor bouwheer en aannemers.